Új utakon, avagy milyen az ideiglenes járófelület?

2024-03-12 | Olvasási idő: ~5 perc

Megközelítési lehetőséget kell biztosítani a pázsiton, puha talajon, térkövön keresztül, ezek károsítása nélkül?

Ideiglenes padlót kell készíteni raktározáshoz vagy rendezvényekhez?

Járófelületet kell készíteni gyalogosforgalom vagy akár rakodógépek számára?

Mi tudjuk a megoldást.

 

A fenti problémákra a Gravetti által forgalmazott talajvédő lemez jelenti a megoldást.

Sokféleképpen lehet nevezni: mobil járda, mobil padló, kültéri padló, talajvédő lemez, rendezvénypadló. Külföldön leginkább Ground protection mat-nak, azaz talajvédő matracnak hívják, de mi a Gravetti Mobilút nevet adtuk neki, ezt éreztük a legtalálóbbnak, ami leírja a funkcióját. Hiszen mobil és utat biztosítunk vele járhatatlan területeken is.

 

A Gravetti Mobilút nem csak egy terméket, hanem egy termékcsaládot takar. Terhelési igénybevételtől függően három különböző specifikációjú talajvédő lemez áll rendelkezésre.

Legkisebb lemezünk a Standard, ami kis súlya miatt könnyedén mozgatható, rugalmas, és mégis ellenáll a normál körülmények közt fellépő standard terheléseknek is. Nem csak gyalogút, ideiglenes járda, koncert padló, készíthető el vele nagyon gyorsan, hanem kisebb járművek számára ideiglenes út, mobil parkoló is kialakítható talajelőkészítés nélkül is.

 

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető milyen egy Mobilút Standard lemezek segítségével kialakított ideiglenes raktár:

https://gravetti.hu/blog/gravetti-mobilut-egy-ideiglenes-raktarban-es-felvonulasi-teruleten

Az alábbi linken éppen felületvédelmi célt szolgálnak a lapok, megóvva a díszburkolatot a szennyeződéstől, így megspórolva a takarítás költségét:

 

https://gravetti.hu/blog/professzionalis-talaj-es-feluletvedelem-gravetti-mobiluttal-helyreallitas-koltsegenek

Nehéz járműveknél, tehergépkocsiknál, illetve erősen felázott, puha talajon a Mobilút PRO talajvédő lemezünket javasoljuk partnereinknek.

A PRO lemez, ahogy a neve is sugallja, professzionális HDPE védőlemez, nagy terhelhetőséggel, nagy táblamérettel, ami a telepítést is igen hatékonnyá teszi.

Ez a talajvédő matrac akár 30-40 tonnás terhelést is elvisel még erősen felázott földeken való közlekedés esetén is.

Az Extreme útlemezünk már igazán szélsőséges körülmények közt is be lehet vetni. Nem számít, hogy tartósan esik az eső, milyen a talaj, az extreme lemezből kialakított mobil platformokon, a legnehezebb daruk, mélyfúrásokhoz alkalmazott nehéz gépek is közlekedhetnek anélkül, hogy kárt tennének a talajvédő lemezben. Így a munkát nem hátráltatja az időjárás, nem kell az elakadt járműveket a sárból kiszabadítani, ami jelentős idő, energia és költségmegtakarítást eredményez.

 

És hogy hogy néz ki a gyakorlatban? Mutatjuk a lenti vidóban:

 

A Gravetti mobilút lemezek megvásárolhatók, vagy ideiglenes használat esetén bérbe is vehetők.

Keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!

 

e-mail: info@gravetti.hu

Tel: +36303371129

 

#mindenkörülményekközött #gravettimobilút #mobilút #multitrack #gravettikft #gravetticonstruct #construction #nehézgép #work #daruzás #kertészet #kertepites #talajvedelem #talajvedolemez #utvedolemez #pázsit #földmunka #ideiglenesút #rendezvény #ideiglenespadló

 

 

Bezárás

close

Hiredetés