Videóink

Huniper 3000/20 Vontatott szántóföldi permetezőgép bemutatása, munka közben

A Huniper 3000 vontatott szántóföldi permetezőgép, optimális vegyszerek és folyékony műtrágya hatékony kijuttatására. Strapabíró, robosztus kialakítása miatt, hosszú évekig alkalmassá teszi a gyors és pontos munkavégzésre.

TerraCombi Rotor 5 m-es tárcsa direkt szántásban.

A sarkadi Rotorcom Kft. évek óta látja el a hazai gazdákat a legjobb ár/érték arányú rövidtárcsákkal, kombinátorokkal, kompaktorokkal, gruberekkel, simítókkal, sorközművelőkkel. A videón egymenetben készít magágyat a Terra Combi Rotor 5 m-es tárcsája.

Költséghatékony tápanyag-utánpótlás lombtrágyákkal - Kénes nitrogén lombtrágya a VulcanAgrotól

A VulcanAgronál 2019-ig úgy gondolták, hogy folyékony lombtrágyákkal nem foglalkoznak, a rengeteg elvégzett levélanalízis és talajvizsgálat eredménye ugyanakkor azt mutatta, hogy számos tápanyag talajon keresztül történő felvételét nem tudják eléggé segíteni. Ez ösztönözte a szakembereket egy lombtrágya-projekt beindítására, ami mostanra számos, rendkívül sikeres terméket eredményezett.

Agrofrost - Fagymentesítés - Keresd az AUDITKER Kft-nél.

Ön is unja, hogy  minden tavasszal egyre durvábbak a fagyok és elviszik a termést? Van megoldás. Készüljön fel időben! A Belga Agrofrost cég Az Auditker Kft. gépkínálatában már közel 20 éve megtalálható a hazai géppiacon. Folyamatos kutatásai és újításai lévén vezető szerepet tölt be a fagymentesítési eljárások kidolgozásában. Bár tökéletes fagyvédelmi módszer nem létezik, a hazai éves tetemes fagykárok mérséklése és kivédése szempontjából fagyvédelemben nem szabad megalkudni legfőképp, ha figyelembe vesszük az egyre hosszabb, akár hetekig tartó fagyos periódusokat.

Shelterall sátor - Gravetti-blokk kombináció, a tárolás új dimenziója

A legtöbb magyar gazda nem rendelkezik a szükséges tárolókapacitással ahhoz, hogy biztonságban tudja a fáradtságos munkával megtermelt terményeit, a következő évre drágán megvásárolt inputanyagait, valamint nagyértékű gépeit. Erre nyújt megoldást a Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall ponyvafedésű mobil tárolórendszer. A Shelterall sátrak gyártója a RICHEL csoport, egy harmadik generációs családi vállalkozás a dél-franciaországi Eygaliéres településen. A céget 1964-ben alapították és mára Európa piacvezető melegház gyártójává nőtte ki magát. A gyár termékei 89 országban segítik a mezőgazdaság termelékenységét és növekedését.

Aratás - Farmtech ZDK 1800 + DDK 2400

A vásárlók döntése alapján a Farmtech felépítmények Magyarország 3. legkedveltebb gabonaszállító pótkocsijai. A DDK 2400-as, nagy távolságú közúti szállítás ideális eszköze. 27 t műszakilag megengedett össztömege, valamint 60 km/h tervezési sebessége révén a megfelelő vontatóval rendkívüli kapacitást eredményez. Kiváló ár/érték arányának köszönhetően a nagyüzemek legjobb választása lehet. A ZDK 1800-as, a család "üdvöskéje"! Jelenleg a legnagyobb megengedett össztömegű kéttengelyes pótkocsi, mely 2013-tól 18 és 20 t megengedett össztömeggel egyaránt megvásárolható. Rendkívül robosztus alváz, segédalváz és futómű, variálható felépítmény, különböző gumizási lehetőségek és az üzemeltetést megkönnyítő opcionális megoldások jellemzik.

Bezárás

close

Hiredetés