Ismerje meg az INO mulcsozó családot!

2020-08-10 | Olvasási idő: ~20 perc

Kész a gabona betakarítás. Most kell a parcella széleit rendbe tenni. Ehhez ajánljuk az INO mulcsozó családot.

 

INO BREZICE - A cég a termék mögött.

Az INO vállalat hosszú távú hagyományokkal rendelkezik a mezőgazdasági gépek gyártásában. Az INO sikeres vállalkozássá vált azáltal, hogy meghallgatta és gyorsan reagált az ügyfelekre és igényeikre, ösztönözve javaslatokat új gépekre, valamint a meglévő modellek fejlesztésére és módosítására.

 

INO Irányelvek - Megbízhatóság, Teljesítmény, Költséghatékonyság, Innováció, 

Az INO munkatársai megértik, hogy az ügyfeleknek maximális megbízhatóságra, teljesítményre és költséghatékonyságra van szükségük gépeikből. Az INO termékekkel biztos lehet abban, hogy a lehető legnagyobb figyelmet, a legjobb szolgáltatást és a legjobb támogatást kapja a típusának legjobb gépéhez. Az INO ECO fűnyíróival gondoskodik az egészségesebb környezetről, és hozzájárul az egészséges élelmiszer-előállításhoz.

 

Célok - Legfontosabb az ügyfél elégedettség

A cég célja a sikeres üzlet, amely kielégíti a tulajdonosokat, a vezetést és az alkalmazottakat. Ennek elérése érdekében a vállalat kiemelt és általános célja, hogy biztosítsa és növelje az ügyfelek elégedettségét biztonságos, megbízható, minőségi és időben kiszállított termékeinkkel.

 

A vállalati jövőkép -  A ZÖLD TERÜLETEK ÖKOLÓGIAI KEZELÉSÉT SZOLGÁLÓ  GÉPEK ÉS KÉSZÜLÉKEK GYÁRTÁSA.   

 

INO szárzúzók 

 

A növénytermesztési tarlómaradványok (pl. gabonaszalma, repceszalma stb.), a betakarítás utáni álló szárak (pl. napraforgó-, kukoricaszár stb.) a szõlõ-gyümölcs ültetvények sorközeiben található gyomnövények, a venyige- és gyümölcsfa-nyesedékeinek felaprítására, zúzására, azoknak a talaj felszínén való szétterítésére vagy rendre rakására a különbözõ kialakítású mulcsozó gépek alkalmasak.

A szántóföldi növénytermesztésben ez egy kényszerû munkamûvelet, azonban ennek elvégzése a talajmûvelési munkák jobb minõségû végrehajtását, nemegyszer a kalászos gabonák és a kukorica direktvetésének megvalósíthatóságát segíti elõ. Jelen összeállításban az INO mulcsozó gépek szerkezeti elemeinek felvázolása mellett, azok jellemzõ mûszaki-technikai megoldásait, alkalmazási területeit, illetve a jelenleg forgalmazott gépek fõbb mûszaki adatait ismertetjük. 

 

Mulcsozók MMT

Az MMT típusú szárzúzó elsősorban kisebb zöld felületeken, mezőgazdasági kisüzemekben, illetve kisméretű szőlőültetvényekben és gyümölcsösökben alkalmazható hatékonyan.
A kis tömeg és az alacsony teljesítményigény lehetővé teszi a gép kistraktorokkal történő eredményes üzemeltetését.. Durva munkavégzéshez munkaeszközként kalapács-kések alkalmazása javasolt, amíg a fű és a lágy szárú növényzet mulcsozásához Y-kések használata bizonyul előnyösnek. AZ MMT típusú szárzúzóba 45º-os elrendezésű munkaeszközökkel szerelt duplaspirálos rotor kerül beépítésre, amely által a gép energiafelhasználása kisebb, ezáltal a szükséges traktorteljesítmény alacsonyabb, üzeme csendesebb, továbbá a csapágyak és részegységek igénybevétele is mérsékeltebb.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mmt-mulcsozok-4951

 

 

Mulcsozók ELITE

Az ELITE típusú szárzúzó mezőgazdasági- és kommunális-, illetve zöld felületeken és elhanyagolt területeken felmerülő munkák teljes körű elvégzésére alkalmas. A szárzúzó kitűnően felhasználható fű, kukoricaszár, szőlő és gyümölcs ültetvényekben keletkező szármaradványok aprítására.. Konstrukciója robosztus, intenzív munkavégzésre van kialakítva. Alapkivitelben a gép mechanikusan oldalirányban kimozdítható, de megvásárolható oldalirányban elmozdító hidraulikus munkahengerrel is. AZ ELITE típusú szárzúzóba 45º-os elrendezésű munkaeszközökkel szerelt duplaspirálos rotor kerül beépítésre, amely által a gép energiafelhasználása kisebb, ezáltal a szükséges traktorteljesítmény alacsonyabb, üzeme csendesebb, továbbá a csapágyak és részegységek igénybevétele is mérsékeltebb. Az ökológiai célú szőlő-, és gyümölcs-termesztésben kitűnően alkalmazható a hidraulikus oldalkasza ELITE L szárzúzóhoz történő kapcsolásával kialakítható hatékony gépkapcsolat.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-elite-4952

 

 

Mulcsozók UNI

Az UNI típusú szárzúzók mezőgazdasági és kommunális célú munkavégzésre, rétek, legelők ápolására, illetve műveletlen területek gyommentesítésére alkalmasak.. Kiválóan alkalmazható kukorica szármaradványok aprítására is. A szárzúzó konstrukciós kialakítása igen robusztus, ez által alkalmas az intenzív munkavégzésre. Az anyagáram, és a munkavégzés sebességének növelése céljából lehetőség van a hátsó borítólemez felnyitására. A hatékonyabb munkavégzés biztosítására a házba ellenkések is beépítésre kerültek. Alapkivitelben a szárzúzó oldalirányba mechanikusan eltolható, de opcionálisan rendelhető hidraulikusan működtetett oldalirányú elmozdító mechanizmus is. Mint kiegészítő felszerelés, a támasztóhenger helyett lehetőség van támkerekek használatára. Az UNI szárzúzóba 45% os elrendezésű munkaeszközökkel szerelt duplaspirálos zúzótengely kerül beépítésre, ez által lényegesen kisebb az energia igénye és az üzemeltetéshez szükséges traktor-teljesítménye, üzeme egyenletesebb, valamint a szárzúzó szerkezeti elemeinek és csapágyainak terhelése is mérsékeltebb.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-uni-4953

 

Mulcsozók EURO MINI

Az EURO MINI típusú szárzúzó ideális gép a kommunális-, és mezőgazdasági hasznosítású területek zöld felületeinek ápolására. Kitűnően alkalmazható a parkosított, elhanyagolt és műveletlen területek magas növésű lágy- és fás szárú növényeinek zúzására, abból a tulajdonságából adódóan, hogy a mintegy 4 cm vastag ágak aprítására is alkalmas. A kiváló műszaki karakterisztikájából adódóan ideális gép kis kategóriába sorolható traktorokkal (Kubota, Iseki, AGT, Carraro, stb). történő használathoz, hiszen könnyű szerkezeti kialakítása lehetővé teszi a kisteljesítményű traktorok általi eredményes üzemeltetését. Alapfelszereltségként kalapács-késes vágóeszközökkel szerelt, de rendelhető Y-késekkel is. A felaprított anyag a támasztóhenger mögött távozik a berendezésből, kiáramlása gumi védőfüggönnyel szabályozott. Alapkivitelben a gép oldalirányban mechanikusan elmozdítható, de megvásárolható oldalirányban mozgató hidraulikus munkahengerrel is. A kombinált kialakítású előre-hátra hajtható tartókeret biztosítja a mindkét oldalról megvalósítható könnyű és gyors felfüggesztést és magát a meghajtást is. AZ EURO MINI típusú szárzúzóba 45º-os elrendezésű munkaeszközökkel szerelt duplaspirálos rotor kerül beépítésre, amely által a gép energiafelhasználása kisebb, ezáltal a szükséges traktorteljesítmény alacsonyabb, üzeme csendesebb, továbbá a csapágyak és részegységek igénybevétele is mérsékeltebb.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-euro-mini-4954

 

Mulcsozók EURO

Az EURO típusú szárzúzó professzionális gép a kommunális- és mezőgazdasági hasznosítású területek zöld felületeinek ápolására. Ideális az elhanyagolt-, és műveletlen területek magas növésű lágy-, és fás szárú növényeinek zúzására, abból a tulajdonságából adódóan, hogy a mintegy 6 cm vastag ágak aprítására is alkalmas. Robusztusságából és kiváló műszaki karakterisztikájából adódóan a kitűnően aprítja betakarítás utáni kukorica-, olajrepce-, és egyéb szármaradványokat. Kompakt kialakítása biztosítja erejét és tartósságát nehéz munkakörülmények között is. Az EURO szárzúzó egyszerűen kialakított, hidraulikus működtetésű, balra-, illetve jobbra elmozdítható függesztőkerettel rendelkezik. A kombinált kialakítású előre-hátra hajtható tartókeret biztosítja a mindkét oldalról megvalósítható könnyű és gyors felfüggesztést és magát a meghajtást is.
Alapfelszereltségét tekintve az EURO szárzúzó automatikus szíjfeszítővel és a szíjhajtás pótlólagos hűtését biztosító hűtőventilátorral szerelt.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-euro-4955

 

Mulcsozók DOMINATOR - NEW

DOMINATOR típusú szárzúzó professzionális kialakítása által különböző, jellemzően intenzív feladatok ellátására alkalmas. Kiválóan alkalmazható a kommunális-, és műveletlen területek különböző lágy-, és fás szárú növényeinek, faágak zúzására-aprítására (akár 6 cm vastagságig). A rotor és a igazán robosztus kialakítású ház közötti nagyobb távolság által nagyobb anyagáram és munkasebesség valósítható meg. Az alapfelszerelés részét képező, a robosztus házban két sorban elhelyezkedő, szakaszosan cserélhető ellenkések segítik a minőségi aprítást. A korszerű konstrukció által nagy anyagáram és gyors munkavégzés biztosítható. A gép jelentős munkaszélessége, illetve nagy sebessége által hatékony munkavégzés valósítható meg. A kombinált kialakítású előre-hátra hajtható tartókeret biztosítja a szárzúzó kétoldali könnyű és gyors kapcsolódását akár a traktor mellső, akár a hátsó hárompont-felfüggesztő rendszerére.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-dominator---new-4956

 

Mulcsozók PROFI MEGA

PROFI MEGA típusú szárzúzó professzionális kialakítása által különböző, jellemzően intenzív feladatok ellátására alkalmas. Kiválóan alkalmazható a kommunális-, és műveletlen területek különböző lágy-, és fás szárú növényeinek, faágak zúzására-aprítására (akár 8 cm vastagságig). A rotor és a igazán robosztus kialakítású ház közötti nagyobb távolság által nagyobb anyagáram és munkasebesség valósítható meg. Az alapfelszerelés részét képező, a robosztus házban két sorban elhelyezkedő, szakaszosan cserélhető ellenkések segítik a minőségi aprítást. A korszerű konstrukció által nagy anyagáram és gyors munkavégzés biztosítható. A gép jelentős munkaszélessége, illetve nagy sebessége által hatékony munkavégzés valósítható meg. A kombinált kialakítású előre-hátra hajtható tartókeret biztosítja a szárzúzó kétoldali könnyű és gyors kapcsolódását akár a traktor mellső, akár a hátsó hárompont-felfüggesztő rendszerére.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-profi-mega-4958

 

 

Mulcsozók DUPLEX DOMINATOR

Professzionális, hidraulikusan összecsukható eszköz a növények és szármaradványok nagy munkaszélességben történő, minőségi szárzúzáshoz. A szárzúzóval akár 6 cm átmérővel rendelkező ágak is jól apríthatók. Az úszó üzemmód és a + 15°; -10° -os szögbeállás (a bal és a jobb szárny függetlenül) segítségével a teljes szélességben minőségi munkavégzés valósítható meg. A kalapács-kések a zúzótengelyen duplaspirálos elosztásban kerültek elhelyezésre, így 24%-kal alacsonyabb energiafelhasználás valósítható meg. Kitűnő műszaki jellemzői által hatékonyan képes a napraforgó-, kukorica-, olajrepce-, illetve a cukorrépa szármaradványainak aprítására, zúzására. A robosztus kialakítás és a kiváló anyagválasztás hosszú élettartamot biztosít a nehéz munkakörülmények között is. Mindemellett a gép könnyűszerrel karbantartható.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-duplex-dominator-4957

 

 

Mulcsozók TRIPLEX DOMINATOR

Professzionális, hidraulikusan összecsukható eszköz a növények és szármaradványok nagy munkaszélességben történő, minőségi szárzúzáshoz. A szárzúzóval akár 6 cm átmérővel rendelkező ágak is jól apríthatók. Az úszó üzemmód és a ± 15°-os szögbeállás (a bal és a jobb szárny függetlenül) segítségével a teljes munkaszélességben minőségi szárzúzás valósítható meg. A kalapács-kések a zúzótengelyen duplaspirálos elosztásban kerültek elhelyezésre, így 24%-kal alacsonyabb energiafelhasználás valósítható meg. Kitűnő műszaki jellemzői által hatékonyan képes a napraforgó-, kukorica-, olajrepce-, illetve a cukorrépa szármaradványainak aprítására, zúzására. A robosztus kialakítás és a kiváló anyagválasztás hosszú élettartamot biztosít a nehéz munkakörülmények között is. Mindemellett a gép könnyűszerrel karbantartható.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-triplex-dominator-4959

 

 

Mulcsozók MKL

Az MKL típusú szárzúzó zöld felületek, golfpályák és elhanyagolt területek lágyszárú növényeinek, valamint a gallyak és a szármaradványok aprítására alkalmas Elsősorban kisebb teljesítményű traktorokkal kevésbé intenzív körülmények közötti munkavégzésre ajánljuk. A szárzúzó a függőleges síkban felfelé +90º-ban, lefelé - 65º-ban billenthető. Kitűnően alkalmazható töltések talajtakaró növényzetének, gátak, árkok, és egyéb egyenetlen zöld területek ápolására. A paralelogramma függesztő szerkezet és a hidraulikus munkahenger segítségével a munkagép a traktor nyomvonalán kívülre is kitolható.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-mkl-4960

 

 

Mulcsozók MKM

Az MKM típusú szárzúzó út menti füves területek tisztántartására, valamint ültetvényeknél a fák közötti-, illetve a lombkorona alatti területek ápolására ajánljuk. Mindemelett kitűnően felhasználható a mezőgazdaságban a szármaradványok aprítására és mulcskészítésre is. A szárzúzó a függőleges síkban felfelé +90º-ban, lefelé - 65º-ban billenthető. Kiválóan alkalmas töltések talajtakaró növényzetének, gátak, árkok, és egyéb egyenetlen zöld területek ápolására. A paralelogramma függesztő szerkezet és a hidraulikus munkahenger segítségével a munkagép a traktor nyomvonalán kívülre is kitolható. Munkaeszköznek a kalapács-kések alkalmazása javasolt. A berendezés mechanikus biztonsági szerkeszettel rendelkezik, amely megakadályozza a gép károsodását abban az esetben, ha az akadályra futna. A szárzúzó a traktor mögé csatlakoztatható.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-mkm-4961

 

 

Mulcsozók MKS PLUS

MKS PLUS típusú professzionális szárzúzó hajtóműve a hajtás-ház külső oldalán helyezkedik el. A berendezés lágy szárú növények, alacsony cserjék és növénytakaróval borított egyenetlen területek szármaradványainak zúzására alkalmas. A hajtás-házra szerelt tengelykapcsoló által a szárzúzó a traktor hossztengelyétől oldalirányba nagyobb mértékben kitéríthető, illetve a kardántengely elhajlásának mértéke is kisebb. A szárzúzó teste a függőleges síkban felfelé +90º-ban, lefelé - 65º-ban billenthető, illetve oldalirányban a traktor nyomvonalán kívülre helyezhető, ezáltal kitűnően alkalmas töltések talajtakaró növényzetének, gátak, árkok, és egyéb egyenetlen-, különösen lejtős területek ápolására. A függőleges síkban történő forgatás és a vízszintes síkban történő oldalirányú elmozdítás biztosítására a berendezést üzemeltető erőgépnek két pár hidraulika csatlakozóval kell rendelkeznie. A robosztus kialakítás és a kettős borító lemez (cserélhető belső palásttal) minőségi munkavégzést, tartósságot és hosszú élettartamot biztosít nehéz munkakörülmények mellet is. A berendezés mechanikus biztonsági szerkeszettel rendelkezik, amely megakadályozza a gép károsodását abban az esetben, ha az akadályra futna. A szárzúzó a traktor mögé csatlakoztatható. EURO vagy PROFI MEGA típusú frontálisan függesztett szárzúzókkal kombinálva kiterjedt területeken történő munkavégzésre is alkalmas. E gépkapcsolatokkal egy menetben akár 5 méter szélességben is végezhetünk szárzúzást. Az MKS PLUS típusú szárzúzóba beépített 45º-os elrendezésű munkaeszközökkel szerelt duplaspirálos rotor által a gép energiafelhasználása kisebb, a szükséges traktorteljesítmény alacsonyabb, üzeme csendesebb, továbbá a csapágyak és részegységek igénybevétele is mérsékeltebb.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-mks-plus-4962

 

 

Mulcsozók FORST

A FORST típusú szárzúzók elsősorban erdészetekben és mezőgazdaságban alkalmazhatók minden féle fa és fás szárú növényi maradványok zúzására, illetve cserjék, kisebb fák eltávolítására amelyek törzsének átmérője nem haladja meg a 20 cm-t (VIDIA 25 cm). Előnye a robosztus kialakítású rotor és a saját tengelye körül 360º-ban elfordulni képes kalapács-kések. Az ily módon rögzített vágóelemek túlterhelés esetén „befordulnak“ a rotor felé , ezáltal megelőzve a szerkezet sérülését. A szárzúzó a minőségi zúzás érdekében szakaszonként cserélhető ellenkésekkel-, illetve a fa törzsének lehető legjobb megközelíthetősége céljából hidraulikusan mozgatható hátsó ajtóval szerelt. Ajánlott a berendezést állítható védő-terelő kerettel ellátni, amely meggátolja, hogy a faágak a traktorra hulljanak, illetve hogy abban kárt tegyenek.

https://gazdaktere.hu/aprohirdetesek/mezogazdasagi-gepek/mulcsozok/ino-mulcsozok-forst-4963

 

 

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, forduljon szakértő kollégánkhoz bizalommal!

Németh István - AGIÓ Kft.

+ 36 30 2262 777

agio@enternet.hu

www.agio.hu

 

Bezárás

close

Hiredetés